KAS&CO

KAS&CO-wonen is een bijzonder woonproject aan de zuidkant van het Veemarktterrein

De makers werden geïnspireerd door het meergeneratiewonen bij onze Oosterburen. Ze ontwierpen woningen en appartementen voor mensen die hun eigen leven leiden - en die af en toe ook hun kennis, tijd en ruimte met anderen willen delen. Daar kun je van alles bij bedenken. Een extra studio voor je ouders of grootouders. Een appartement bij je woning voor iemand die je graag in de buurt hebt. Een extra grote woning voor een samengesteld gezin. Het kan allemaal!

 

Bij het concept hoort ook een gezamenlijke tuin, dakterras en de kas: de gemeenschappelijke ruimtes waar alle bewoners terecht kunnen. Wat je daar allemaal mee kunt...

 

Mensen worden daar nu al enthousiast van.

Vernieuwend met lef

"Homogene groepen in een wijk geven een eenzijdig beeld van de samenleving. Dat vind ik niet uitdagend. Wonen met meerdere generaties en het delen van tijd, kennis en kunde geeft het leven meer kleur."

12 appartementen

met aanvullende ruimte

De appartementen van KAS&CO-wonen liggen allemaal aan de zonnige zuidkant van het complex. Twaalf zijn het, van compact (bijna 50 vierkante meter) tot meer dan riant (155 vierkante meter). De twee penthouses liggen op de derde verdieping. En allemaal hebben ze extra ruimte: een gelijk aandeel in de gemeenschappelijke kas, daktuin en binnentuin.

De appartementen

Interesse?

20 Woningen

allemaal anders!

De 20 woningen van KAS&CO-wonen liggen met hun achtergevel op het zuiden of oosten. Ze zijn drie of vier bouwlagen hoog en behoorlijk verschillend, van breedte, van ligging en van indeling. Bovendien zijn er van alle typen ook weer alternatieven.

 

Wil je een atelier of werkkamer op de begane grond of daar juist een grote keuken? Of liever een appartement voor je ouders? Heb je behoefte aan veel kamers of droom je al jaren van grote, loftachtige open ruimtes? Het past helemaal bij KAS&CO-wonen dat alle woningen anders zijn. Zo kun je kiezen wat bij jou het beste past. Alle woningen hebben een privé terras of een privé tuin en zijn verbonden middels een omgang op de eerste etage. Echt uniek! Oppervlaktes van 117 tot 195 vierkante meter.

De woningen

Interesse?

Duurzaam

Duurzaam omdat mensen zich er goed voelen. Duurzaam omdat je hier een evenwichtig stukje samenleving vormt. Duurzaam omdat je minder energie gebruikt: alle woningen zijn super geïsoleerd, gasloos, voorzien van een warmtepomp en van zonnepanelen. En duurzaam omdat je parkeerplek al is voorbereid voor elektrisch vervoer. En omdat er om de hoek al een deelauto staat.

Duurzaam is een veelgebruikt woord. Toch is dat precies wat KAS&CO-wonen is

Tuin, kas

en dakterras

De kas, de binnentuin en het dakterras liggen aan de binnenkant van KAS&CO, omsloten door de woningen en de appartementen.

Stel je eens voor hoe dat klinkt: als in een hofje in een oude Hollandse stad. De bebouwing houdt de rauwe geluiden van de stad en het verkeer op afstand. Plotseling hoor je de prachtigste geluiden: geroezemoes van stemmen, bomen die ritselen in de wind, flarden muziek uit een open raam.

algemeen

 

makelaar

projectontwikkelaar