"Wij zijn al een tijdje op zoek naar een huis waar wij met ons gezin kunnen wonen en waar wij mijn ouders ook een eigen plek kunnen aanbieden. Ze passen op onze dochter en wonen best ver weg, maar ze zouden graag wat vaker en wat langer bij ons willen logeren. Een huis met een extra studio zou voor ons dus echt een uitkomst zijn en bovendien veel gezelliger dan twee aparte huizen!"

MEERGENERATIE WONEN

Privacy, community en de vrijheid om te kiezen

Meergeneratiewonen is innovatief en duurzaam; mensen voelen zich er goed bij. Het levert een mooie mix op van individueel en samen. Je eigen huis, je privacy, je eigen domein. En soms doe je dingen met elkaar. Met je buren, met je kleinkinderen of met je over-grootouders.

 

De nieuwe bewoners van 32 woningen en appartementen hebben straks een gelijk aandeel in de gezamenlijk kas, de binnentuin en het dakterras. In die gemeenschappelijke zee van ruimte kun je rustig je eigen dingen doen. Of je doet het samen met buurtgenoten. Dat is aan jou; er is ruimte genoeg. Je kunt je eigen werkhoekje zoeken in de kas. Samen tuinieren. Een speelplek maken voor de kinderen. En wie weet kom je al doende nog op andere ideeën. En ga je iets doen waar je nog nooit aan had gedacht.

Interesse?

algemeen

 

makelaar

projectontwikkelaar

MEER

GENERATIE WONEN